Digitalt treff for unge (18-35 år)

Når 5. desember 2024 18:00 - 5. desember 2024 20:00

Har du en bipolar lidelse og har lyst til å møte andre med diagnosen? Eller kanskje du er pårørende? Er du mellom 18 og 35 år? Velkommen til Digitalt treff for unge!


Formålet med treffet er erfaringsutveksling i en trygg og hyggelig atmosfære hvor du kan snakke med andre unge som er berørt av bipolar lidelse over hele landet. Treffet er uforpliktende og du velger selv om du aktivt ønsker å delta i samtalen eller bare lytte. Tilbudet er gratis, åpent for alle som er berørt av diagnosen, og organiseres av frivillige likepersoner i foreningen.


Digitalt treff for unge har en nedre aldersgrense på 18 år. Personer fra 15 år kan delta i følge med en foresatt.


PÅMELDING

Frist for påmelding: Torsdag 04.01.24 innen klokken 12.00.
For å kunne melde deg på, må du registrere ny bruker på Min side. Dette gjør du ved å trykke på Registrer ny bruker og følge instruksene. Dette må kun gjøres første gang du melder seg på et arrangement i regi av Bipolarforeningen.


Husk å laste ned programmet Zoom i forkant av møtet. Det er en forutsetning at du har på både kamera og mikrofon under treffet, slik at vi kan se og høre deg. Likevel er det opp til deg om du ønsker å dele – du har anledning til å bare lytte dersom du ønsker det.


Møtelink sendes ut på mail samme dag. Husk å sjekke søppelpost!

Dersom du ikke kan delta og har meldt deg på, gi beskjed til aashild@bipolarforeningen.no slik at vi kan gi plassen til en annen. 


Du kan lese mer om åpent treff her.


Velkommen skal du være!