Bipolarlinjen

Bipolarlinjen er en anonym støttetelefontjeneste for mennesker med bipolare lidelser og deres pårørende. Den bemannes av frivillige som har lidelsen selv eller er pårørende til noen med bipolar lidelse.

Informasjonsfilm om Bipolarlinjen.

Sommertider fra 6. juni – 31. august

Bipolarlinjen holder åpent også i hele sommer, men med egne åpningstider.

Fra og med mandag 6. juni til onsdag 31. august, er linjen åpen mandager og onsdager fra kl. 18 – 20. Det vil si at linjen er stengt tirsdager.

Ring oss gjerne om stort og smått på telefonnummer 21 99 65 00.

Nummer og åpningstider

Ring til telefonnummer 21 99 65 00, og du vil du møte en vennlig stemme i den andre enden som har erfaringskompetanse.

Linjen er åpen hver mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 17.00 – 20.00 og betjenes av frivillige likepersoner.

Obs! Se egne sommertider over.

Hvem er Bipolarlinjen for?

Tjenesten er gratis og åpen for alle. Tilbudet er laget for å være en støttetelefon for mennesker med bipolare lidelser og deres pårørende. Du trenger ikke å være medlem av Bipolarforeningen for å benytte deg av Bipolarlinjen. Ring oss om hva enn du har på hjertet, stort og smått. Vi tåler å høre.

Hva er en likeperson?

En likeperson er ikke en fagperson, men en som selv har erfaringer med bipolar lidelse. Enten ved å ha lidelsen selv, eller være pårørende til en person med bipolar lidelse.

Alle Bipolarforeningens likepersoner har taushetsplikt og har bestått et grundig kurs.