Samtaletjenesten: Noen å snakke med?

Vi tilbyr en samtaletjeneste der du får en skreddersydd en til en-samtale med noen som har lignende erfaringer som deg selv. Våre frivillige likepersoner setter gjerne av tid til en prat om det å leve med en bipolar lidelse eller å være pårørende.

Sommerstengt

Likepersonstjenesten er sommerstengt. Bestilling av samtale blir mulig igjen over sommeren.

Bipolarlinjen er derimot åpen hele sommeren! Ring oss gjerne på 21 99 65 00 mellom kl. 18 og 20 på mandager og onsdager. Her får du også snakke med en likeperson som har diagnosen eller er pårørende.

En likeperson er en erfaringsekspert som har tid til å snakke med nettopp deg. Tilbudet gjelder alle som er berørt bipolar lidelse, enten du har diagnosen selv eller er pårørende til noen med diagnosen.

Tilbudet er en gratis medlemstjeneste. Tjenesten skal ikke ses på som en erstatning for behandling av helsepersonell. Samtalene foregår stort sett på telefon og e-post, men i enkelte tilfeller kan personlig oppmøte avtales.

Likepersonene er medlemmer av Bipolarforeningen, har gjennomgått opplæring og fått faglig veiledning. De har skrevet under på taushetsplikt og må forholde seg til Bipolarforeningens vedtekter og verdigrunnlag.

Vi har likepersoner av begge kjønn, ulike aldre og både personer som selv har en diagnose og pårørende.

Vi tar kontakt og kobler deg med en av våre likepersoner.