AVLYST Åpent treff i Lillehammer

Når 8. februar 2024 18:00 - 8. februar 2024 20:00

AVLYST: Åpent treff 08.02 er dessverre avlyst på grunn av mangel på frivillige. Vi trenger flere frivillige for å drive dette treffet videre. Er du nysgjerrig på å være treffleder? Send gjerne en e-post til aashild@bipolarforeningen.no, så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale!Har du en bipolar lidelse og har lyst til å møte andre med diagnosen? Eller kanskje du er pårørende? Velkommen til åpent treff i Lillehammer!På åpent treff deler vi erfaringer i et hyggelig og trygt rom, med en kopp kaffe eller te. Det er uforpliktende, gratis og du velger selv om du ønsker å delta i samtalen eller bare lytte. Treffet er åpent for alle med bipolar lidelse og pårørende, og ledes av frivillige likepersoner i Bipolarforeningen.

Nedre aldersgrense er 18 år. Personer fra 15 år kan delta i følge med en foresatt. Du trenger ikke melde deg på for å delta.

Les mer om åpent treff her.
Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på post@bipolarforeningen.no.Veibeskrivelse: Inngang på baksiden av Villa Utsikten (gult hus)Velkommen skal du være!