Digitalt åpent treff

Når 5. juni 2023 18:00 - 5. juni 2023 20:00

Har du en bipolar lidelse og har lyst til å møte andre med diagnosen? Eller kanskje du er pårørende? Velkommen til Digitalt åpent treff!

Vi har endret navn fra Nasjonalt digitalt treff til Digitalt åpent treff, men formålet er det samme: Erfaringsutveksling i en hyggelig atmosfære hvor du kan snakke med andre som lever med diagnosen over hele landet. Treffet er uforpliktende og du velger selv om du aktivt ønsker å delta i samtalen eller bare lytte. Tilbudet er gratis, åpent for alle med diagnosen bipolar lidelse og pårørende, og organiseres av frivillige likepersoner i foreningen.

Digitalt åpent treff har en nedre aldersgrense på 18 år. Personer fra 15 år kan likevel delta i følge med en foresatt.

Husk å laste ned programmet Zoom i forkant av møtet
. Det er en forutsetning at du har på både kamera og mikrofon under treffet, slik at vi kan se og høre deg. Likevel er det opp til deg om du ønsker å dele – du har anledning til å bare lytte dersom du ønsker det.

PÅMELDING

Frist for påmelding: mandag 05.06 innen klokken 12.00
For å kunne melde deg på, må du registrere ny bruker på Min side. Det gjør du ved å trykke på Registrere ny bruker og følge instruksene. Dette må kun gjøres første gang du melder seg på et arrangement i regi av Bipolarforeningen. Du mottar møtelink samme dag som treffet arrangeres.
Husk å sjekke søppelpost!

Dersom du ikke kan delta og har meldt deg på, gi beskjed til aashild@bipolarforeningen.no slik at vi kan gi plassen til en annen. 

Velkommen skal du være!