Digitalt treff for unge voksne (18-35 år)

Når 6. oktober 2022 18:00 - 6. oktober 2022 20:00

Har du en bipolar lidelse og har lyst til å møte andre med diagnosen? Eller kanskje du er pårørende? Er du mellom 18 og 35 år? Velkommen til digitalt treff for unge voksne! 

Formålet er erfaringsutveksling i en hyggelig atmosfære hvor du kan snakke med andre som lever med diagnosen over hele landet.

Treffet er uforpliktende og du velger selv om du aktivt ønsker å delta i samtalen eller bare lytte. Tilbudet er gratis, åpent for alle med diagnosen bipolar lidelse og pårørende, og organiseres av frivillige likepersoner i foreningen. 

Digitalt treff for unge voksne har en nedre aldersgrense på 18 år og en øvre aldersgrense på 35 år. Personer fra 15 år kan likevel delta i følge med en foresatt. 

Dersom du ikke kan delta og har meldt deg på, gi beskjed til aashild@bipolarforeningen.no slik at du ikke tar plassen til en annen. 

Husk å last ned programmet Zoom i forkant av møtet. Det er en forutsetning at du har på både kamera og mikrofon under treffet, slik at vi kan se og høre deg. Likevel er det opp til deg om du ønsker å dele – du har anledning til å bare lytte dersom du ønsker det. 


Påmelding

Frist for påmelding: 01.09 innen klokken 12.00.

For å kunne melde deg på, må du registrere ny bruker på Min side. Det gjør du ved å trykke på registrere ny bruker og følge instruksene. Dette må kun gjøres første gang du melder seg på et arrangement i regi av Bipolarforeningen. 

Velkommen skaldu være!