Prosjekt: Småbarnsmødre med bipolar lidelse (fulltegnet)

FULLTEGNET - En prosjektgruppe søker deltakere som kan gi innsyn i behovene til småbarnsmødre som har diagnosen bipolar lidelse.

Å bli mamma innebærer en enorm omveltning i livet. Egentid blir mer eller mindre borte i mange år. Ansvaret er enormt. Søvn er ofte uregelmessig og begrenset. Kroppen er full av hormoner. Og stress blir som regel en alt for tilstedeværende faktor i hverdagslivet.

Alle disse tingene er triggere til bipolare episoder. Derfor er gravide og småbarnsmødre en svært utsatt gruppe, og ikke minst en sårbar gruppe.

Vi som står bak prosjektet har et brennende ønske om at barn skal vokse opp i stabile forhold, og vi mener at det ofte starter med foreldrene. Vi vet også at det er mulig å leve et veldig godt liv med en bipolar lidelse, men man må lære seg hvordan

Dette HVORDAN ønsker vi å gjøre noe med, derfor søker vi etter 10 småbarnsmødre med bipolare lidelser som vil være med under utviklingen av et spesialtilpasset tilbud for denne gruppen. 

Kriterier:
– Du er kvinne
– Du har fått diagnosen bipolar 1 eller 2
– Du er mellom 20 og 45 år
– Du har ett eller flere barn under 7 år som bor hjemme

Med din hjelp kan tilbudet bli så optimalt som mulig.

Prosjektet er fulltegnet

Tusen takk til alle som har vist interesse og som vil stille opp med sin innsikt, prosjektgruppen setter stor pris på det! Prosjektet er nå fulltegnet og trenger ikke flere respondenter i denne omgang.