Mestringskurs

Velkommen til Mestringskurs 15 og 16 november i Stavanger.

Tid: 15. november og 16. november

Sted: BUPA, Gerd Ragna Block Thorsen gate 25, 2. etg., 4011 Stavanger

Kursavgiften dekker lunsj begge dager, kaffe/te, 8 mb minnepinne, og materiell.

Program kan lastes opp her.  Medlemmer har førsterett til deltakelse, og betaler kun 500,- for kurset. Medlemmer logger seg inn på medlemsområdet for å få 50% avslag på prisen. Det er bindende påmelding.

For ikke-medlemmer koster kurset kr. 1000,-

Kursavgiften dekker lunsj begge dager, kaffe/te, 8 mb minnepinne, og materiell.

Påmelding her.

Dag 1 inneholder en fagdel om bipolare affektive lidelser og  gruppearbeid.

Dag 2 er fokuset på hva som kan gjøres for å mestre å leve med bipolar lidelse i hverdagen. Det gjennomgås ulike mestringsstrategier som struktur, søvn, hvilke hensyn man må ta, ulikheter som oppstår i relasjoner til pårørende. Erfaringsforedrag fra personer som har levd med bipolar lidelse, og gjennomgang av stemningsregistreringskjemaer og handlingsplan. Det avsluttes med gruppearbeid.

Påmelding her

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern